• KISKUNHALAS VÁRJA ÖNT ÉS A LOVASOKAT

A Kiskunhalasi Fiat Díjugrató OB köszöntője

Kiskunhalas és a Lovasbázis várja Önt!

2017. szeptember 7-10. között megrendezésre kerülő Fiat Díjugrató Magyar Bajnokságon, a felnőtt országos bajnok, a győzelmi jutalmaként egy vadonatúj Fiat Tipo személygépkocsiba szállhat át a nyeregből.

A Fiat Tipo modellt a névadó főtámogató, FCA Central & Eastern Europe Kft., a KB Autoteam Kft. Fiat Márkakereskedés és Márkaszerviz valamint a Díjugrató Szakág ajánlott fel 2017 felnőtt magyar díjugrató bajnokának.

Bövebben..

Készítettünk egy látványos drón videófilmet a Hirling József Lovasparkról a riderline.hu segítségével. Kérjük nézzétek meg igen jól sikerült!

Kezdőoldal

szeptember 10 2017

Remek időjárás fogadta a lovasokat a döntők második eseményén, az ifjúsági finálén. A kétfordulós körben Jármy Vince magabiztosan tartotta meg a három nap során kialakított előnyét és győzött.

Az ifjúsági lovasok is megfogyatkoztak a döntő napjára. Tizenegyen neveztek a vasárnapi, 135 cm-es akadályokkal épített pályára. Az indulási sorrend alapján a legjobbak startoltak a körök végén. Az előző napokban látott teljesítményeket hozták a lovasok. Jármy Vince Alfával meggyőzően tartotta meg az előző napok pozícióját, az első helyet. A kiskunhalasi Weinhardt Virág (Kiskunhalasi LTSE, edző Füzér Gábor) Equest Cha-Cha nyergében szintén stabilan versenyzett, de a döntőn szintén Hibátlan Jármy Vincét nem tudta befogni. A harmadik helyre Mészáros Marcell (Sándor Lovasfarm Kft., edző Pirik Zsolt) Comedy Starral érkezett meg.

Jármy Vince (Némethy Bertalan Alapítvány, edző Krucsó Ferenc): „Egyenletes, jó formát mutatott végiga lovam, én pedig ebben segítettem neki. A győzelemhez ezen a szinten a szerencsére is szükség van. A döntő második fordulójában néhány akadályt érintett Alfa, de Fortuna ezúttal mellénk állt. A halasi rendezés megint jól vizsgázott, jól éreztük magunkat. Nincs megállás, mert itt van egy régiós bajnokság, aztán pedig kezdődik a fedettpályás szezon” – mondta az ifjúsági bajnok.
Az eredményhirdetésen Kiskunhalas város nevében Farkas Dániel alpolgármester adott át díjakat a szakág elnöke, Szotyori Nagy Kristóf és Juhász Tibor versenymenedzser kíséretében. Weinhardt Virágot különdíjban részesítette Farkas Dániel abból az alkalomból, hogy az ifjúsági EB-n a közelmúltban hatodik lett egyéniben.

A teljes eredménylista ide kattintva található!

KI

Várható időjárás

Versenyprogram

16:00 Orvosi vizsgálat I. 17:30 Melegítő szám
8:00 Orvosi vizsgálat II. 9:00 Gyermek elődöntő 11:30 Ifjúsági elődöntő 14:00 Fiatal lovas elődöntő 16:00 Felnőtt elődöntő
8:00 Orvosi vizsgálat III. 9:00 Felnőtt csapat I. forduló 12:00 Amatőr elődöntő, csapat I. forduló 14:30 Gyermek középdöntő 16:30 Felnőtt Csapat II. forduló 18:00 Felnőtt Csapat bajnokavatás
08:00 Ifjúsági-fiatal lovas csapat I. forduló 11.00 Amatőr középdöntő, csapat II. forduló 13:00 Amatőr csapat bajnokavatás 13.30 Gyermek döntő 15:00 Gyermek bajnokavatás 15:30 Ifjúsági-fiatal lovas csapat II. forduló 17:30 Ifjúsági-fiatal lovas csapat bajnokavatás 18:00 Öreg fiúk OB döntő egyéni és csapat 19:00 Öreg fiúk OB eredmény hirdetés
8:00 Amatőr döntő 9:15 Amatőr bajnokavatás 10:00 Ifjúsági döntő 11:45 Ifjúsági bajnokavatás 12:45 Fiatal lovas döntő 14:00 Fiatal lovas bajnokavatás 15:00 Felnőtt döntő 17:30 Felnőtt bajnokavatás

Kiemelt támogatók