• KISKUNHALAS VÁRJA ÖNT ÉS A LOVASOKAT

A Kiskunhalasi Fiat Díjugrató OB köszöntője

Kiskunhalas és a Lovasbázis várja Önt!

2017. szeptember 7-10. között megrendezésre kerülő Fiat Díjugrató Magyar Bajnokságon, a felnőtt országos bajnok, a győzelmi jutalmaként egy vadonatúj Fiat Tipo személygépkocsiba szállhat át a nyeregből.

A Fiat Tipo modellt a névadó főtámogató, FCA Central & Eastern Europe Kft., a KB Autoteam Kft. Fiat Márkakereskedés és Márkaszerviz valamint a Díjugrató Szakág ajánlott fel 2017 felnőtt magyar díjugrató bajnokának.

Bövebben..

Készítettünk egy látványos drón videófilmet a Hirling József Lovasparkról a riderline.hu segítségével. Kérjük nézzétek meg igen jól sikerült!

Kezdőoldal

szeptember 10 2017

A fiatal lovasok döntőjére vasárnap kora délután tizenegyen neveztek. A nagy kérdés az volt, hogy címvédés lesz-e vagy új bajnokot avatnak. Címvédés lett.

A kétfordulós, 140 cm-es pályán versenyző fiataloknál a döntő előtt vezető Szuhai Péter többet is hibázott, így megnyílt a lehetőség mögötte az előrelépésre. Ezzel legjobban ifjabb Lázár Zoltán élt (Lázár Lovaspark, edző Pirik Zsolt). Koncentrált, bátor versenyzéssel, a legnehezebb pillanatokban is helyén volt az esze és a szíve, amelyben Lacrima Di Felicita jó társnak bizonyult. Az egyenletesen jó teljesítményt hozó Hollé Sára (Hévíz Sportkör, edző Mráz Tamás) is szép pályákat ment, megérdemelten végzett a második helyen Dzsangóval. A bronzérmes helyet Máriás Sára (Debreceni LA KH, edző Boros Sándor) Cantus Clay-jel szerezte meg. A páros ezzel megőrizte a középdöntőben kiharcolt harmadik pozíciót.

Ifj. Lázár Zoltán őszinte nyilatkozatában kiemelte csapata támogatását. „A harmadik helyen vártam a döntőt. Nem izgultam, de természetesen nyerni akartam. Mivel tavaly nyertem, nekem nem volt vesztenivalóm. Napról napra nehezebb feladatokat állítottak elénk. A mai pálya volt a legnehezebb, hiszen tegnap az ifjúsági lovasokkal egy számban mentünk a csapat miatt. Jöttem előre, mint Shumacher. Az utolsó körben hibátlant kellett mennem, meglett. Ez a siker nem csak az enyém, hanem azé a csapaté is, amely mögöttem áll a hétköznapokon és itt a versenyen is. Köszönöm nekik azt a hátteret, amivel ilyen sikeres lehettem” – mondta a kétszeres fiatal bajnok.

Az eredményhirdetésen a díjakat Vitályos Eszter, európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkár, Bányai Gábor országgyűlési képviselő és a Magyar Lovas Szövetség főtitkára Stróbl Dorottya adták át.

A teljes eredménylista ide kattintva található!

KI

Várható időjárás

Versenyprogram

16:00 Orvosi vizsgálat I. 17:30 Melegítő szám
8:00 Orvosi vizsgálat II. 9:00 Gyermek elődöntő 11:30 Ifjúsági elődöntő 14:00 Fiatal lovas elődöntő 16:00 Felnőtt elődöntő
8:00 Orvosi vizsgálat III. 9:00 Felnőtt csapat I. forduló 12:00 Amatőr elődöntő, csapat I. forduló 14:30 Gyermek középdöntő 16:30 Felnőtt Csapat II. forduló 18:00 Felnőtt Csapat bajnokavatás
08:00 Ifjúsági-fiatal lovas csapat I. forduló 11.00 Amatőr középdöntő, csapat II. forduló 13:00 Amatőr csapat bajnokavatás 13.30 Gyermek döntő 15:00 Gyermek bajnokavatás 15:30 Ifjúsági-fiatal lovas csapat II. forduló 17:30 Ifjúsági-fiatal lovas csapat bajnokavatás 18:00 Öreg fiúk OB döntő egyéni és csapat 19:00 Öreg fiúk OB eredmény hirdetés
8:00 Amatőr döntő 9:15 Amatőr bajnokavatás 10:00 Ifjúsági döntő 11:45 Ifjúsági bajnokavatás 12:45 Fiatal lovas döntő 14:00 Fiatal lovas bajnokavatás 15:00 Felnőtt döntő 17:30 Felnőtt bajnokavatás

Kiemelt támogatók