• KISKUNHALAS VÁRJA ÖNT ÉS A LOVASOKAT
  • CSI 2** Kiskunhalas, Hirling József Lovaspark
  • 2019. ÁPRILIS 29. - MÁJUS 1.

CSI** Nemzetközi Díjugrató Lovasverseny Kiskunhalas

Kiskunhalas és a Hirling József Lovaspark várja Önt!

A 2019. április 29 és május 1 között tartandó CSI** 42. Nemzetközi Díjugrató Lovasversenyen 19 versenyszám, a Százszorszépföld Egyesület kézműves kirakodó vására, a Kiskunhalasi Lovasbandérium lovas karusszel és lovastorna bemutatói, a Pintér Tibor vezette Nemzeti Lovas Színház előadása, a Sóstó Csárda étterem sátra és sok egyéb programok kerülnek megrendezésre.
Szeretettel várunk minden kedves vendégünket a Kiskunhalas Fazekas Mihály utca 1. szám alatti arénában. A belépés díjtalan.

Bövebben..


Készítettünk egy látványos drón videófilmet a Hirling József Lovasparkról a riderline.hu segítségével. Kérjük nézzétek meg igen jól sikerült!

Kezdőoldal

szeptember 10 2017

Nagyszámú közönség jelenlétben kezdődött délután három órakor 2017. évi Fiat díjugrató OB felnőtt döntője. Új név, Krucsó Szabolcsé került a magyar bajnoki kupára és egy Fiat Tipo-val is gazdagodott

Tizennyolcan maradtak talpon a felnőttek mezőnyében, akik beneveztek a végjátékba, a döntőre, amelyen a győztesnek járó egyéb díjazás mellett egy Fiat Tipo személyautó is növelte a tétet. Aztán a start előtt négyen visszaléptek és az alappályán további két lovas feladta a döntőt. Így 12 elszánt döntős maradt a felnőtteknél, akik óriási csatát vívtak a helyezésekért. A lovasok fordított eredmény sorrendjében vágtak neki az első majd a második fordulónak, így a közönség mindig az egyre esélyesebb versenyzőkért szoríthatott. Az akadálymagasság az első körben 150 cm magas volt és öten teljesítették hibátlanul.

Az első forduló után Krucsó Szabolcs (Chacco Blue II  volt az élen, mögötte Horváth Balázs (PM Diana) és a szintén hibátlan lovaglásával a harmadik helyre jött fel a Kiskunhalasi Fodor Gábor (Rádiháza Echo).

A második körben az 5 cm-es emelés és persze a négynapos  folyamatos terhelés néhány teljesítményen kiütközött, de a két első számú bajnokesélyes bírta az erőpróbát és verőhiba nélkül értek célba. Krucsó Szabolcs ugyan kapott egy hibapontot az időért, de ez belefért és joggal szerezte meg a bajnoki aranyat. A harmadik helyre Reischl Márton (Latino, Vajtai Elit LCSE) jött fel, aki hibátlan pályájával megérdemelten léphetett a dobogó harmadik fokára.

Krucsó Szabolcs a verseny után a következőket mondta: „Olyan lóval érkeztem a magyar bajnokságra, amely képességeit tekintve alkalmas volt a győzelemre is. Persze odáig hosszú az út. Horváth Balázs már rutinos magyar bajnoki nyerő, biztos voltam benne, hogy hibátlant megy. ez nagy nyomás volt, de Chacco segített a nehéz pillanatokba. A rendezés tetszett, Halason mindig jó versenyeket rendeznek. Nagyon örülök, hogy magyar bajnok lettem” –mondta 2017 felnőtt magyar bajnoka.

Az eredményhirdetésen a díjakat Vitályos Eszter, európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkár, Bányai Gábor országgyűlési képviselő, Rémi Gábor, az FCA CEE magyarországi vezetője, Fülöp Róbert Kiskunhalas polgármestere és Juhász Tibor versenymenedzser, a KB Autoteam Kft. tulajdonos ügyvezetője adták át. Rémi Gábortól a gratulációkon túl, először egy óriás slusszkulcsot, majd pedig a Fiat Tipot is átvett Krucsó Szabolcs, amellyel tiszteletkört tett a tapsoló közönség előtt.

A teljes eredménylista ide kattintva található!

KI

Versenyprogram CSI** Kiskunhalas

09.00-től 1. versenyszám (további számok, indulók függvényében) 1. versenyszám, CSI* Fiatal lovak (6-7 éves, 120-125 cm, időre) 2. versenyszám, CSI ** Kis kör (120 cm, időre) 3. versenyszám, CSI ** Közép kör (130 cm, kétfázisos) 4. versenyszám, CSI Fiatal lovas (130 cm, kétfázisos) 5. versenyszám, CSI ** Nagy kör (140 cm, időre) 6. versenyszám, CSI ** VIP kör (110 cm, időre, egyszeri összevetés)
09.00-től 7. versenyszám (további számok, indulók függvényében) 7. versenyszám, CSI* fiatal lovak (6-7 éves, 120-125 cm, időre) 8. versenyszám, CSI** VIP kör (110 cm, időre) 9. versenyszám, CSI ** Kis kör (125 cm, kétfázisos) 10. versenyszám, CSI ** Nagy kör (140 cm, kétfázisos) 11. versenyszám, CSI Fiatal lovas (130 cm, időre) 12. versenyszám, CSI ** Közép kör (130 cm, győztes kör csoportokkal)
09.00-től 13. versenyszám (további számok, indulók függvényében) 13. versenyszám, CSI ** VIP kör (115 cm, időre) 14. versenyszám, CSI ** Kis kör (125 cm, időre) 15. versenyszám, CSI ** Közép kör (130 cm, időre) 16. versenyszám, CSI Fiatal lovas (135 cm, időre, egyszeri összevetés) 17. versenyszám, CSI ** Kitartásos magasugratás (140 cm, puissance) 18. versenyszám, CSI ** Grand Prix Kiskunhalas Város Díjáért (145 cm, időre, egyszeri összevetés) 19. versenyszám, CSI* Fiatal lovak (6-7 éves, 125 cm, időre)

Kiemelt támogatók