• KISKUNHALAS VÁRJA ÖNT ÉS A LOVASOKAT

A Kiskunhalasi Fiat Díjugrató OB köszöntője

Kiskunhalas és a Lovasbázis várja Önt!

2017. szeptember 7-10. között megrendezésre kerülő Fiat Díjugrató Magyar Bajnokságon, a felnőtt országos bajnok, a győzelmi jutalmaként egy vadonatúj Fiat Tipo személygépkocsiba szállhat át a nyeregből.

A Fiat Tipo modellt a névadó főtámogató, FCA Central & Eastern Europe Kft., a KB Autoteam Kft. Fiat Márkakereskedés és Márkaszerviz valamint a Díjugrató Szakág ajánlott fel 2017 felnőtt magyar díjugrató bajnokának.

Bövebben..

Készítettünk egy látványos drón videófilmet a Hirling József Lovasparkról a riderline.hu segítségével. Kérjük nézzétek meg igen jól sikerült!

Kezdőoldal

szeptember 10 2017

Nagyszámú közönség jelenlétben kezdődött délután három órakor 2017. évi Fiat díjugrató OB felnőtt döntője. Új név, Krucsó Szabolcsé került a magyar bajnoki kupára és egy Fiat Tipo-val is gazdagodott

Tizennyolcan maradtak talpon a felnőttek mezőnyében, akik beneveztek a végjátékba, a döntőre, amelyen a győztesnek járó egyéb díjazás mellett egy Fiat Tipo személyautó is növelte a tétet. Aztán a start előtt négyen visszaléptek és az alappályán további két lovas feladta a döntőt. Így 12 elszánt döntős maradt a felnőtteknél, akik óriási csatát vívtak a helyezésekért. A lovasok fordított eredmény sorrendjében vágtak neki az első majd a második fordulónak, így a közönség mindig az egyre esélyesebb versenyzőkért szoríthatott. Az akadálymagasság az első körben 150 cm magas volt és öten teljesítették hibátlanul.

Az első forduló után Krucsó Szabolcs (Chacco Blue II  volt az élen, mögötte Horváth Balázs (PM Diana) és a szintén hibátlan lovaglásával a harmadik helyre jött fel a Kiskunhalasi Fodor Gábor (Rádiháza Echo).

A második körben az 5 cm-es emelés és persze a négynapos  folyamatos terhelés néhány teljesítményen kiütközött, de a két első számú bajnokesélyes bírta az erőpróbát és verőhiba nélkül értek célba. Krucsó Szabolcs ugyan kapott egy hibapontot az időért, de ez belefért és joggal szerezte meg a bajnoki aranyat. A harmadik helyre Reischl Márton (Latino, Vajtai Elit LCSE) jött fel, aki hibátlan pályájával megérdemelten léphetett a dobogó harmadik fokára.

Krucsó Szabolcs a verseny után a következőket mondta: „Olyan lóval érkeztem a magyar bajnokságra, amely képességeit tekintve alkalmas volt a győzelemre is. Persze odáig hosszú az út. Horváth Balázs már rutinos magyar bajnoki nyerő, biztos voltam benne, hogy hibátlant megy. ez nagy nyomás volt, de Chacco segített a nehéz pillanatokba. A rendezés tetszett, Halason mindig jó versenyeket rendeznek. Nagyon örülök, hogy magyar bajnok lettem” –mondta 2017 felnőtt magyar bajnoka.

Az eredményhirdetésen a díjakat Vitályos Eszter, európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkár, Bányai Gábor országgyűlési képviselő, Rémi Gábor, az FCA CEE magyarországi vezetője, Fülöp Róbert Kiskunhalas polgármestere és Juhász Tibor versenymenedzser, a KB Autoteam Kft. tulajdonos ügyvezetője adták át. Rémi Gábortól a gratulációkon túl, először egy óriás slusszkulcsot, majd pedig a Fiat Tipot is átvett Krucsó Szabolcs, amellyel tiszteletkört tett a tapsoló közönség előtt.

A teljes eredménylista ide kattintva található!

KI

Várható időjárás

Versenyprogram

16:00 Orvosi vizsgálat I. 17:30 Melegítő szám
8:00 Orvosi vizsgálat II. 9:00 Gyermek elődöntő 11:30 Ifjúsági elődöntő 14:00 Fiatal lovas elődöntő 16:00 Felnőtt elődöntő
8:00 Orvosi vizsgálat III. 9:00 Felnőtt csapat I. forduló 12:00 Amatőr elődöntő, csapat I. forduló 14:30 Gyermek középdöntő 16:30 Felnőtt Csapat II. forduló 18:00 Felnőtt Csapat bajnokavatás
08:00 Ifjúsági-fiatal lovas csapat I. forduló 11.00 Amatőr középdöntő, csapat II. forduló 13:00 Amatőr csapat bajnokavatás 13.30 Gyermek döntő 15:00 Gyermek bajnokavatás 15:30 Ifjúsági-fiatal lovas csapat II. forduló 17:30 Ifjúsági-fiatal lovas csapat bajnokavatás 18:00 Öreg fiúk OB döntő egyéni és csapat 19:00 Öreg fiúk OB eredmény hirdetés
8:00 Amatőr döntő 9:15 Amatőr bajnokavatás 10:00 Ifjúsági döntő 11:45 Ifjúsági bajnokavatás 12:45 Fiatal lovas döntő 14:00 Fiatal lovas bajnokavatás 15:00 Felnőtt döntő 17:30 Felnőtt bajnokavatás

Kiemelt támogatók