(+36) 30 691 1391 Hétfő - Vasárnap: 7:00 - 19:00 rrkozak31@gmail.com

Videók

Minőség, megújulás, hatékonyság, eredményesség és ügyfél elégedettség: "Nálunk segítőkész kollektíva magas szakmai tudással, harmonikus légkörben szolgálja ügyfeleit."

A KB Autoteam Kft. FIAT márkakereskedés és autószerviz, Kiskunhalason a Keceli út 19-23. szám alatt található, a város nyugati részén az 53-as főúttól mintegy 4 km-re. (Kiskunhalas Kecel felé vezető útján). Az épület és a hozzá tartozó kiszolgáló terület, az új Fiat személyautó és haszonjármű szalon, az autószerviz 1997. június 1-én nyitotta meg kapuit ügyfelei számára. A Fiat márkakereskedés és márkaszerviz létrejötte óta folyamatosan fejlődve, széles körű, autókereskedéshez kötődő szolgáltatásokkal várja ügyfeleit. 2006-ban a KB Autoteam Kft.a nemzetközileg is nagy tekintélyt adó TÜV minőségbiztosítási rendszert építette fel, és azt folyamatosan működteti a mindennapokban, az ügyfélfogadástól, az értékesítésen át a szervizelésig, az összes kapcsolódó területen.

A KB Autoteam Kft. FIAT márkakereskedés és autószerviz, szolgáltatási körében kiemelt helyet és szerepet kapott a Karosszéria és Fényezőműhely a Kiskunhalas, Szabadkai út 33. szám alatt. A műhelyben teljeskörű karosszériajavítási és fényezési munkákat végeznek, biztosítási ügyintézéssel együtt a szerződött partnerekkel, ahol helyszíni kárbejelentés, helyszíni kárfelmérés történik.

 A minőségbiztosítást saját igényünk mellett az importőr Fiat Group Automobilies CEE Kft. is megkövetelte. A KB Autoteam Kft. egy felkészült minőségbiztosítási rendszert az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert hozta létre. A Minőségpolitikai Nyilatkozatunknak megfelelően, ügyfeleink nap, mint nap érezhetik a minőségi szolgáltatás komfortját és garanciáját.     

Az ingatlan alapterülete: 4.027 m2. Az épület 1.087 m2 alapterületű, amelyben Fiat személyautó, Fiat haszonjármű bemutatóterem, autószerviz, dízelszerviz, műszaki-vizsgáztató, zöldkártya ügyintéző, alkatrész forgalmazó, gépkocsi átadó és az autókozmetika is megtalálható. A kultúrált, kényelmes ügyfélvárónkban a szolgáltatásaink végzését (autóhitel, gépjármű biztosítás) igénybevevők a műhelyeinkben elhelyezett kamerákon közvetítve, monitoron figyelhetik, így az autó szerviz különböző munkafolyamatait is (például: gumiszervíz, futómű beállítás, klíma feltöltés, műszaki vizsgáztatás, zöldkártya mérések stb.).

A KB Autoteam Kft. FIAT márkakereskedés és autószerviznél a további fejlesztések kapcsán született döntés a társaság tulajdonosai részéről egy zöldmezős beruházásban megvalósítandó dual márkakereskedés kialakításáról, melyhez a területvásárlás megtörtént. A létesülő márkakereskedés és autószervíz (műszakivizsga-bázis) területe a Kiskunhalast átszelő 53-as sz. főút mellett helyezkedik el, a város Északi kapujában, Budapest irányából a várost nyitja meg. A beruházás tervezett mérete 2500 m2, a telek mérete 6882 m2.

A KB Autoteam Kft. FIAT márkakereskedés és autószerviz alapelve, hogy a meglévő ügyfeleikkel folyamatosan ápolja a kapcsolatot kedvezményekkel, különleges ajánlatokkal, programokkal, ezzel is megköszönve a bizalmukat. Leendő ügyfeleinket úgy szintén meglepjük az akcióink mellett rendezvényekkel, családi hétvégékkel. Szakmai tudásunkat minden esetben közvetítjük ügyfeleink felé, hiszen számunkra fontos, hogy aki hozzánk betér, elégedetten távozzon, akár vevőnké vált, akár nem.

Fontosnak tartjuk a sport támogatását. Az egészséges életmód oly sokat emlegetett alapja az aktív mozgás, és ezt kiemelten kezeljük. Emellett szívesen nyújtunk segítséget Kiskunhalas város hírnevét öregbítő kezdeményezésekhez, hiszen számunkra fontos a városban élők életminősége, és a város kultúrájához tartozó hagyományok ápolása.

 

Kiemelt támogatók